Adana Sosyal Medya Ajansı

Sosyal Medya Ajansları kurum/markanızın dijital mecra da konumlanmasını sağlar. * Sosyal Medya Ajansları kurum/markanıza özel stratejiler belirleyerek satış artırıcı kampanyalar düzenler ve yönetir. * Doğru analiz ve ölçümleme ile kurum/markanıza özel raporlar hazırlar.

Binbir emek ve mesai ile var ettiğiniz markanızın imajını ve itibarını başkalarına emanet etmenin pek kolay olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu hassasiyet ile; Sosyal Medya Reklamcılığı ve Sosyal Medya Hesap Yönetimi hizmetlerimiz ile hedeflerinizi ve potansiyel müşterilerinizi size getiriyoruz.

sosyal_medya_yönetimi_blog_espiasstanbul

“Sosyal medya, akıllıca kullananlar için markaları ve şirketleri güçlendirmektedir.. “

Sosyal Medya Pazarlama Sürecimiz

Sunduğumuz kaliteli içerik ve doğru iletişimimiz sonucunda takipçileriniz, markanızın gerçek ve samimi elçileri haline gelir.

1. Sosyal Medya Analiz & Audit

İlk kez sosyal medya çalışması yapıyorsanız sektörünüzü, rakiplerinizi ve daha birçok veriyi analiz ederiz. Daha önce sosyal medya çalışması yaptıysanız, hesaplarınızı inceler, hedef kitlenize uyan bir takipçi topluluğu inşa edip etmediğinizi inceleriz.

2. Stratejinin Belirlenmesi

Analizler sonucunda edindiğimiz bilgilerle, hangi sosyal ağların markanız için en uygun olduğunu belirleriz. Örneğin, marka bilinirliğini geliştirmek için Instagram, dönüşümleri arttırmak için ise Facebook kampanyaları kullanmak gerektiğine karar verebiliriz.

3. İçerik Oluşturma

Etkili bir içerik takvimi oluşturmak için doğru format, konular, görsel tasarım, ton, frekans ve zamanı belirleriz. İçerik oluştururken websitenizi de inceler, SEO verilerini de değerlendiririz.

4. Sosyal Medya Reklamları

Sosyal medya reklamları le kullanıcıların demografik bilgilerine, ilgi alanlarına ve diğer kişisel özelliklerine dayanarak reklamlarınızı yayınlar; nitelikli trafik, marka bilinirliği veya dönüşümler gibi hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluruz.

5. Test ve Değerlendirme

En fazla etkileşim ve dönüşüm sağlayan kitleleri, zamanlamaları, tasarımları ve içerikleri belirlemek için A/B testleri yapar, başarılı olanları tekrarlarız.

Adana Sosyal Medya danışmanlık ofisimizi arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. 0322-2355753 0322-2355754 – 05067095515